Puteti incepe o afacere in tutun chiar acum.

Aceasta este promisiunea noastra. Ca va vom fi alaturi cu sfatul si cunostintele de care aveti nevoie sa alegeti masinile, sa va dimensionati proiectul si afacerea si sa va produceti prima sarja. Si va vom ramane alaturi sa va cresteti propria marca.

1. Cine este New Wave Incomprest?

Am pornit la drum in 1994 in Bucuresti, Romania si am devenit o companie specializata in constructia, repararea, reconditionarea si reinnoirea de masini de tutun:

  • masini de confectionat tigarete
  • masini si echipamente de impachetat tigarete
  • masini si echipamente pentru procesarea primara a tutunului
  • masini de taiat
  • alte masini folosite in industria de prelucrare a tutunului.

Astazi sprijinim operatori de tutun pe trei continente, de la start pana la operare, prin toate deciziile unui proiect complet: alegerea masinilor, reconstructia, configurarea liniei de productie, modernizarea si kitul de siguranta, instalarea si pornirea.

In toti acesti ani am intalnit si rezolvat probleme si am extras lectii pretioase pe care le punem la indemana clientilor nostri, cu promisiunea ca isi pot incepe propria afacere chiar dupa prima noastra conversatie.

2. Cu ce ne ocupam? In ce credem?

Masina dumneavoastra de procesat tutun va produce rezultate excelente si daca nu este neaparat ultimul prototip hi-tech.

De fapt, un echipament deja folosit dar reconditionat pana la “ca nou” cu respectarea normelor tehnice moderne va livra exact ce va trebuie.

Le-ati putea numi Clasici in viata. Sau evergreens. Oricum ar fi, vor face exact ce va asteptati de la ele. Sunt construite sa dureze.

Echipa noastra aduce la stare de functionare astfel de clasici de mai bine de 25 de ani, mereu cu acelasi obiectiv – proceduri de lucru usoare si de incredere pentru utilizatorul final: Dumneavoastra. Ne-am asumat misiunea sa va oferim o afacere in tutun care incepe si se gestioneaza usor.

Pentru acest lucru vom dezmembra si transporta masini existente, vom verifica functionalizatea liniilor deja asamblate, le vom reconditiona si moderniza, vom oferi suport tehnic si vom instrui personalul tehnic.

3. Ce ne diferentiaza de alte companii din industrie?

Fiecare client e unic. Si solutia noastra trebuie sa fie pe masura. De aceea ne concentram pe particularitatile fiecaruia, lucram cu cele mai bune piese, materiale si resurse umane.

Rezultatul este un mariaj intre mecanica si electronica de ultima generatie si utilaje deja existente. Garantam calitatea si functionalitatea componentelor si unitatilor existente pe parcursul acestui intreg proces, asa cum garantam si atentia noastra deplina la standarele clientilor nostri in ceea ce priveste piesele electronice / pneumatice si mecanice adaugate.

4. Sunt un antreprenor / fermier / visator si doresc sa incep o afacere in tutun. Cum procedez?

O afacere in tutun inseamna ca veti detine si opera utilaje si produce propriile sarje de tigarete. Veti lua decizii despre tigarete, masini, amplasarea si dimensiunea fabricii si veti invata sa o operati. Veti rezolva probleme cu cifre de finantare si productie. Si dupa ce veti pune linia in functiune, veti lua decizii despre promovarea si vanzarea produselor dumneavoastra.

Va fi necesar sa intelegeti cum functioneaza o astfel de operatiune (link pagina Cum functionam). Dupa ce parcurgeti aceasta sectiune, dati-ne un telefon (link la Contact) si va vom indruma prin pasii de facut ca sa incepeti imediat.

5. Exista un ingredient magic?

Echipamentul dumneavoastra. Fabrica dumneavoastra. Prima dumneavoastra sarja. Prima dumneavoastra criza (va fi cel putin una, intotdeauna exista). Primele dumneavoastra rezultate.

Constructia unei afaceri noi e o explorare in teritoriu necunoscut. Ne sustinem clientii pe acest drum prin toate aceste etape cu un produs solid, cunostinte si un control de calitate permanent. Pentru ca noi credem in fair play si relatii de durata. Acesta este ingredientul nostru magic.

6. Cum am inceput o afacere in tutun. Si de ce cred ca si dumneavoastra puteti.

Din greseala. Sau din intamplare, m-am aventurat si m-am indragostit. Sunt de profesie inginer farmacist si viata m-a adus in situatia sa facilitez vanzarea unei masini de tutun. Probabil ca precizia linistitoare a termenilor tehnici, inventivitatea oamenilor pe care i-am intalnit si visul meu de a produce o tigareta cu aroma de prune si ciocolata m-au facut sa raman.

N-am sa spun ca a fost usor, mai ales ca femeie, dar spun ca a meritat cu siguranta. Mi-am promis ca imi voi sustine clientii spre succes prin toate cate vor fi de facut. Am construit o familie in jurul New Wave Inc. si sunt mandra de ce am realizat impreuna. Daca ar fi sa spun ce a contat cel mai mult in toti acesti ani, as reduce totul la indrazneala, vointa si anduranta sa alergi curse lungi. Orice altceva se poate invata.

AFACEREA DUMNEAVOASTRA IN TUTUN. PROIECTATA PENTRU CERINTELE DVS.

Programati-va o conversatie telefonica

...si incepeti propria afacere in tutun!

Sustinem afacerea dumneavoastra in tutun!