O afacere in tutun asa cum ati visat-o.

Ce trebuie sa stiti ca sa fiti operational? Exista o numaratoare inversa pana la lansare?

Aveti intrebari. Inceputurile vin intotdeauna la pachet cu intrebari. Cateva dintre ele sunt mai jos. Pentru toate celelalte, programati-va o conversatie telefonica de start. Va fi placerea noastra sa va raspundem.

Primul contact

Intrebari si raspunsuri

Planificare si documentare

Prima intalnire

Proiectarea si constructia

Puneti in priza si incepeti!

1. Am nevoie de cunostinte tehnice avasante ca sa incep o afacere in tutun?

Ati auzit bine, industria tutunului are o bariera destul de inalta la intrare. Solutia noastra va rezolva aceasta problema de know how: linia de productie va fi usor de folosit. De fapt, promisiunea noastra este ca o veti pune in priza si va functiona!

Va fi insa necesar sa invatati lucruri specifice industriei. Ponturi, mici secrete despre cum sa puneti totul laolalta – logistica. Sau cum vreti sa o numiti. Suntem aici sa va oferim sprijin cu toate aceste lucruri.

2. Am nevoie de un operator specializat?

Dumneavoastra si angajatii dumneavoastra veti opera linia de productie direct. Noi va vom oferi instruirea necesara in manipularea, operarea si rezolvarea problemelor care ar putea aparea. Precum si sprijinul nostru continuu in domeniul tuturor pieselor componente.

3. Am nevoie de mentenanta externa?

Dumneavoastra si angajatii dumneavoastra veti primi instruirea necesara sa rezolvati aproape toate chestiunile legate de mentenanta. Noi vom oferi, cu siguranta, sprijin pentru toate celelalte. I-ati putea spune o afacere in tutun cu gestionare proprie si cu mentenanta la cerere. Atunci cand chiar aveti nevoie.

4. Voi avea costuri mari la pornire?

Solutia noastra reduce drastic costurile cu achizitia, instalarea si implementarea. Pentru ca masinile pe care le oferim sunt construite pe livrarea cu brio a rezultatului, dar nu sunt ultima generatie de echipamente disponibile.

Reconditionam linii vechi de productie pana la faza de “ca noi”. Acest lucru ne permite sa taiem toate costurile inutile si sa va oferim un start in cea mai eficienta structura de cost posibila. Daca am fi orologieri, ceasurile noastre ar arata ora exacta dar nu si fazele lunii.

5. Cat dureaza pana incep productia?

Daca puneti lucrurile in ordine, puteti incepe procesul chiar dupa prima conversatie cu noi. Va fi necesar sa luati decizii, sa intocmiti bugete si sa rezolvati chestiuni de finantare. Dar veti avea prima sarja. Aceasta este promisiunea noastra ferma.

6. Exista tigareta de ciocolata amaruie?

Speram sa ne intrebati despre ea. Pentru ca ar putea exista. Veti putea produce orice tigareta, inclusiv una cu aroma de ciocolata. Este afacerea dumneavoastra si deciziile va apartin. Noi suntem aici sa va sprijinim sa le transformati in realitate.

PRIMUL PAS SPRE AFACEREA DUMNEAVOASTRA IN TUTUN ESTE SA INDRAZNITI.

Intrebati!

Sustinem afacerea dumneavoastra in tutun!